Over ons

Mijn naam is Sylvia van Eerten. In 2009 ben ik gestart met AllemaalMee en ik doe dit werk nog steeds met heel veel plezier!

Allemaalmee kenmerkt zich door flexibiliteit en een informele en persoonlijke benadering.
De honden worden door mij uitgelaten in gebieden waar ze veilig los kunnen lopen, rennen, spelen en zwemmen. Ik wandel op rustige overzichtelijke plekken en de roedel bestaat gemiddeld uit ongeveer 7 honden. Je hoeft geen vaste dag te kiezen en honden kunnen zelfs last-minute nog aan- of afgemeld worden. Ik wandel op alle werkdagen, maar als mijn agenda het toelaat zijn er ook mogelijkheden in het weekend.

Het uitlaten van een roedel vergt een speciale aanpak. Om de honden op een verantwoorde manier uit te laten heb ik de opleiding Erkend Hondenuitlaatservice gevolgd bij het Opleidingsinstuut van Nederlands bekendste hondenkenner, Martin Gaus.
Medio 2009 heb ik die opleiding met een diploma afgesloten.
Om de wandeling prettig en leuk voor je hond te houden is AllemaalMee selectief met de aanname van honden. Zo blijft het voor alle honden plezierig.

Vanaf 2010 verzorg ik tevens een dagbesteding voor mensen met een beperking. Dit kwam op mijn pad omdat veel organisaties soms speciale plekken zoeken voor hun cliënten buiten de eigen projecten en zorgboerderijen om.
Sinds oktober 2012 gaat enkele dagen per week een cliënt van Stichting ZoZijn met mij mee. Sander heeft klassiek autisme en een licht verstandelijke beperking.
Voor Sander is dit een zinvolle dagbesteding en voor AllemaalMee een paar extra ogen.

Spreekt dit je allemaal aan? Dan bespreek ik graag tijdens een wandeling alle ins en outs van AllemaalMee en jouw eventuele wensen en zien we samen of er een match is tussen jouw hond en de roedel. Bel/app of SMS: 06-16742929 of 0570-654654. Mail: info@allemaalmee.nl